ZTOWER High-Tech Park & Business Center reprezinta un centru de business si oficii modern de clasa B+ orientat catre satisfacerea cerintelor locatarilor/chiriasilor. Acesta gazduieste zilnic peste 1000 de lucratori care beneficiaza atat de birouri spatioase si luminoase cit si de facilitatile din zona: shopping, restaurante/terasa, farmacie, banca, supermarket, parc etc. Toate birourile sunt in stare ideala, dotate cu podea din parchet laminat sau mocheta, jaluzele si iluminare cu LED-uri, WiFi. De asemenea, intrarea in cladire are loc prin sistem de acces controlat. 

Centrul de business ZTower este amplasat la 10 minute cu masina de centrul oraşului si e asigurat cu acces la transport public in toate directiile capitalei. Acest fapt constituie un avantaj esential pentru lucratorii oricarei companii locatare, intrucit permite o deplasare comoda la serviciu. 

De asemenea, Parcul Alunelul situat chiar vis-a-vis de cladirea de oficii reprezinta o alternativa pentru destinderea si relaxarea angajatilor, iar un angajat fericit inseamna clienti multumiti.