ZTOWER High-Tech Park & Business Center în Chișinău reprezinta un centru de business și oficii moderne de clasa B+ care oferă o alternativă viabilă companiilor progresiste. Fiecare locatar are parte de abordare și susținere personalizată pe perioada chiriei, în baza unui parteneriat strategic pentru ambele părți.

Majoritatea oficiilor sunt ocupate de către companii de rang înalt din domeniul tehnologiei mobile, IT, agricultură (administrarea pământurilor), bănci și finanțe, alimentație publică și consultanță financiară. Centrul de Business ZTOWER a ridicat închirierea spațiului pentru birou la un alt nivel de performanță. Acum, cele mai bune companii din diferite domenii aleg ZTOWER High-Tech Park & Business Center – pentru profesionalism și, bineînțeles, calitate la preț avantajos.

Într-o armonie epică, ZTOWER High-Tech Park & Business Center face conexiunea dintre două centre comerciale respectabile: Centrul Național de Încălțăminte Zorile și Zity Mall. Acest fapt creează o simbioză reciproc avantajoasă pentru toate companiile din complexul Zorile, unde chiria spațiului comercial are o mulțime de avantaje, precum: spațiu deschis și aerisit, infrastructură interioară orientată către client, ascensoare comode și amenajare confortabilă pentru orice activitate comercială și antreprenorială. Fiind amplasat aproape de centrul orașului, complexul Zorile este o atracție pentru consumatorii dornici de cumpărături, dar și pentru afacerile, ce sunt în căutarea unui nou birou.

Angajații companiilor rezidente în ZTOWER High-Tech Park & Business Center se bucură de o infrastructură în continuă dezvoltare, terasă în aer liber, parc în zonă, transport public din toate direcțiile, parcare, reduceri personalizate și opțiuni variate de retail. Aici, chiria spațiilor comerciale în Chișinău se bucură de o popularitate tot mai mare printre afacerile care doresc să fie cât mai aproape de clienții săi, iar centrul de business ZTOWER le oferă această oportunitate.

În urma unui sondaj efectuat, managerii companiilor din ZTOWER High-Tech Park & Business Center au mărturisit că personalul lor este satisfăcut de condițiile de muncă și avantajele zonei, iar noi știm că o echipă mulțumită contribuie eficient la succesul întregii companii.

Cauți spații comerciale în Chișinău sau poate vrei să schimbi locația companiei tale? Alege să faci parte din centrul de business ZTOWER High-Tech Park & Business Center. Locatarii acestui centru formează un ecosistem antreprenorial sănătos, ce se bucură de multitudinea de beneficii oferite. Fii sigur că aici business-ul tău va prospera, iar clienții se vor întoarce iar și iar să-ți admire locația. See it. Love it. Rent it!