ZTower High-Tech Park & Business Center este o destinație de comerț și vânzări în Chișinău, destinată afacerilor naționale și internaționale, care își doresc vizibilitate și confort în exercitarea activităților diurne. Fiind parte din clasa B+, business centrul oferă posibilitatea de a accesa arenda oficiilor într-un spațiu disponibil de circa 7000 metri pătrați, direct în inima Capitalei, pe str. Calea Ieșilor 8/1. 

Business centrul ZTower dispune de oficii modernizate conform standardelor de calitate, dotate cu tehnică de birou, zone de open space și de recreere pentru angajații dumneavoastră. Datorită compartimentării și zonării eficiente, locația asigură activitatea confortabilă și posibilitatea de consolidare a parteneriatelor business din cele mai diverse sfere: bancară, agricolă, management și HR.

Potențialul tehnic al business centrului ZTower este extins, fiind format din: 

– 18 – 2600m2 de oficii pe etaj;

– Accesul securizat 24/7;

– Personal tehnic la dispoziție 24/7;

– 1 ascensor marfar;

– Generator de rezervă diesel cu capacitate de 50 kW;

Sală de conferință cu capacitate 60 de locuri, potrivită pentru întruniri ale angajaților, ședințe de muncă sau întrevederi cu potențiali parteneri;

– 2 filiale bancare;

– Servicii de chirie auto;

– Facilități on-site (car wash, depozite, spații de coworking), disponibile pentru fiecare angajat sau partener;

– Responsabilitatea locatorului asigurată  față de locatari și terți.

Nu ratați șansa de a alege cea mai bună business locație și de a vă consolida echipa, lucrând în condiții confortabile. Dacă aveți o afacere care vreți să funcționeze în cele mai optime condiții și să vă puteți exercita activitatea, atunci alegeți cu încredere oficiile  din business centru ZTower. Așteptăm cererile dumneavoastră la adresa info@ztower.md sau ne găsiți la numărul de telefon + 373 69927037. Nu uitați! Un business de succes depinde exclusiv de echilibrul și starea de bine a angajaților!

ZTower – cu grijă pentru afacerea ta!