7 etaj

Download PDF
Suprafața totală: 1170 mp

6 etaj

Download PDF
876 mp oficii

5 etaj

Download PDF
818 mp oficii

4 etaj

Download PDF
904 mp de oficii

3 etaj

Download PDF
876 mp oficii

2 etaj

Download PDF
911 mp oficii

Primul etaj

Download PDF
350 mp de oficii și 1000 mp de spații comerciale

ZTOWER High-Tech Park & ​​Business Center este un complex de oficii & retail, cu 7 nivele și o suprafață de 7000 m2. Acesta oferă spații interioare și stradale în chirie, de clasa B+ în inima Chișinăului, pe str. Calea Ieșilor 8/1. Beneficiați de o mulțime de facilități care fac viața angajaților dvs. mai ușoară și mai plăcută, iar noi vă oferim toate cele necesare pentru a închiria un birou perfect pentru afacerea dvs.

Un birou standard constituie o suprafață de la 18 la 1150 m2 (pe etaj), închirierea spațiilor pentru birouri pe mai multe etaje fiind absolut posibilă. Locatarii au posibilitatea să implementeze proiecte personalizate de design, deoarece spațiile pe care le oferim sunt practic lipsite de coloane, iar înălțimea tavanelor ajunge până la 2,3-3,5 m înălțime.

Accesul în clădire are loc prin recepția principală și prin intrarea secundară dinspre parcare. Ambele sunt asigurate cu agenți de pază și sunt monitorizate video constant. Accesul în incinta clădirii, ce deține spații birouri de închiriat, are loc în baza cardului de acces sau a cardului de vizitator, 24/7.

ZTOWER High-Tech Park & ​​Business Center găzduiește companii din domeniul IT, bănci și finanțe, consultanță și agricultură. În prezent, toate spațiile de închiriat sunt ocupate. Perioada medie de închiriere a unui spațiu constituie 2,5 ani.

Pentru a vedea disponibilitatea oficiilor, puteți naviga sus/jos pe imaginea de mai sus. Spațiile de birouri colorate cu galben se află în proces de negociere, spațiile colorate cu roșu sunt disponibile pentru chirie, iar cele colorate cu verde sunt ocupate. Aveți nevoie de un spațiu mai mare pentru afacerea dvs. sau o reducere substanțială? Suntem deschiși spre negocieri și vă oferim toate informațiile necesare despre oficiile disponibile.

Căutați birou de închiriat? Suntem aici să vă ajutăm în această misiune. Pentru a afla mai multe informații, vă rugăm să contactați + 373 22 837 196 sau să ne expediați o cerere de ofertă pe adresa de email la info@ztower.md.